Borstvergroting in ’s-Hertogenbosch door gecertificeerd plastisch chirurg

Een borstvergroting in ’s-Hertogenbosch is een chirurgische ingreep die tot doel heeft de grootte, vorm of volheid van de borsten aan te passen. Overweegt u een borstvergroting? De belangrijkste stap is het vinden van een plastisch chirurg die uw wensen begrijpt en veel ervaring heeft. Bij Kliniek Veldhoven werken we volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en uitsluitend met gecertificeerde plastisch chirurgen. Uiteraard zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Overweegt u een borstvergroting?

De motivatie om een borstvergroting in ’s-Hertogenbosch te ondergaan verschilt van vrouw tot vrouw, maar dit zijn de meest voorkomende redenen:

  • Meer volume. Veel vrouwen hebben van nature kleine borsten. Daarnaast kunnen leefstijl en het natuurlijke verouderingsproces bijdragen aan het verlies van volume. Zwangerschap, borstvoeding en gewichtsverlies leiden bijvoorbeeld tot slappere borsten. Een borstvergroting voegt volheid toe aan kleine of lege borsten, zodat de balans tussen borstvolume en de rest van het lichaam weer wordt hersteld.
  • Betere vorm. Borstvergroting kan de contouren van de borsten corrigeren. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een natuurlijke en subtiel resultaat, terwijl anderen op zoek zijn naar rondere resultaten. Onze bekwame plastisch chirurgen helpen u bij het kiezen van het optimale implantaatprofiel- en vorm om zo een decolleté naar wens te creëren.
  • Verbetering van de symmetrie. De meeste vrouwen hebben een zekere mate van asymmetrie tussen hun borsten. Vrouwen die voor een borstvergroting kiezen, kunnen meer symmetrische borsten krijgen en zo hun profiel en vorm verbeteren.

Na de ingreep

De meeste vrouwen ervaren na hun borstvergroting in ‘s-Hertogenbosch lichte pijn en zwelling. Als u in een ligstoel of met kussens slaapt, kunt u op uw rug liggen en ongemak minimaliseren. De anesthesist zal indien nodig medicijnen voorschrijven om de pijn onder controle te houden. Na de operatie kunt u gewoon opstaan en lopen, maar u mag 2 weken niet autorijden en fietsen. Vraag om hulp van een vriend of familielid voor de eerste 24 uur na de operatie, en mogelijk voor een dag of zo langer. Na de ingreep moet u zwaar tillen en inspannende activiteiten gedurende een maand of langer vermijden, uw plastisch chirurg zal u daarin adviseren. Littekens vervagen binnen enkele maanden geleidelijk van donker naar licht. Een goede ondersteunende beha helpt bij het behouden van uw resultaten.

Vragen over Borstvergroting in ’s-Hertogenbosch? Wij staan voor u klaar!

Wij begrijpen het dus als u met vragen zit over een borstvergroting in ’s-Hertogenbosch. Daarom nodigen wij u graag uit voor een kennismaking. In een persoonlijk gesprek krijgt u alle tijd om uw vragen te stellen. Neem contact op en we plannen direct een afspraak!

Bereikbaarheid