Borstvergroting in Veldhoven voor betere vorm en volume

Sommige vrouwen hebben van nature kleine of ongelijke borsten. Bij anderen neemt de grootte af, bijvoorbeeld na een zwangerschap of gewichtsverlies. Met een borstvergroting in Veldhoven geeft u uw borsten meer volume en kan de vorm en de verhouding verbeterd worden. Desgewenst kan de ingreep gecombineerd worden met een borstlift, waardoor de tepel op een mooie positie komt. Er zijn dan twee operaties nodig om de kans op complicaties te verkleinen en een optimaal resultaat te bereiken. Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zij zullen u vooraf uitgebreid informeren en een realistisch beeld schetsen, zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen.

Vergroten van de borstomvang

Borstvergroting is een ingreep om de borsten te vergroten en de vorm van de borsten te verbeteren door het plaatsen van borstimplantaten. Heeft u kleine of ongelijke borsten en wilt u daar al een tijdje iets aan laten doen? Maak dan een afspraak voor een consult om met een van onze plastisch chirurgen te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Plastische chirurgie

Voor de plastisch chirurg is het uiteindelijke doel van een borstvergroting het verbeteren van de natuurlijke proporties van uw lichaam en het creëren van een meer symmetrisch, esthetisch aantrekkelijk borstprofiel. De exacte uitvoering wordt uitgebreid met u vooraf besproken en wordt natuurlijk afgestemd op uw individuele behoeften. Tijdens een persoonlijk consult krijgt u alle ruimte om aan te geven wat uw wensen en verwachtingen zijn.

Begeleiding van borstvergroting in Veldhoven

Onze plastisch chirurgen combineren uw wensen met hun uitgebreide ervaring op het gebied van borstvergrotingen. Om u zo goed mogelijk te informeren, nemen wij u mee in het gehele proces. Zo is er natuurlijk uitleg over het implantaat waar we bij Kliniek Veldhoven mee werken: borstimplantaten van het merk Mentor. Daarnaast besteden wij ruim aandacht aan voorlichting, preoperatieve voorbereiding en bespreken we de operatietechnieken. Tevens zijn er gedetailleerde postoperatieve instructies. Al deze componenten zijn belangrijk om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw borstvergroting in Veldhoven. Meer over de risico’s leest u in de Chirurgische bijsluiter van de NVPC en de Q en A van de NVPC.

Natuurlijk ogende borsten

De ontwikkelingen rondom borstvergroting hebben de afgelopen jaren niet stilgestaan. Wij gebruiken implantaten van het merk Mentor om zo natuurlijk mogelijk ogende borsten te creëren. Een natuurlijk ogende borst is merkbaar voller onder de tepel dan daarboven. Voor iedere cliënt die een borstvergroting in Veldhoven overweegt, is er een passende maat. Vooraf wordt er samen met u bekeken welke het beste bij u past.

Schaamt u zich over uw borsten? Bent u dagelijks bezig met het verbergen van uw borsten door het dragen van wijde kleding of vulling in uw beha? Kom dan eens op gesprek voor meer informatie over een borstvergroting in Veldhoven. Tijdens een consult bespreken wij de opties en heeft u ruim de tijd om al uw vragen te stellen. Neem contact op voor het plannen van een afspraak.

Bereikbaarheid