Haartransplantatie in regio Helmond bij Kliniek Veldhoven

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem. Vooral bij mannen, maar ook vrouwen kunnen last hebben van haarverlies of kaalheid. Waar de één kaler worden geen probleem vindt, ervaart de ander het als erg vervelend. U kunt zich hier bijvoorbeeld onzeker door voelen. In een dergelijk geval kan haartransplantatie nabij Helmond een oplossing bieden. Bij Kliniek Veldhoven wordt een haartransplantatie altijd uitgevoerd door een gespecialiseerd team van plastisch chirurgen. Onze cliënten voelen zich na een FUE haartransplantatie weer zelfverzekerd. Tijdens deze behandeling wordt haaruitval op uw hoofd, kruin of bij de zogenoemde inhammen ongedaan gemaakt. Met de FUE haartransplantatie worden haren vanuit uw haar krans uitgenomen en op de te behandelen zone geplaatst. Doordat deze haren een andere genetische aanleg hebben zullen deze haren niet opnieuw uitvallen. Hierdoor is een haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven een veilige en blijvende oplossing tegen haaruitval.

Redenen voor een haartransplantatie nabij Helmond

Wanneer uw haar uitvalt kunt u dit de hele dag tegenkomen. U kunt het bijvoorbeeld zien op uw kussen na het slapen of in de douche na het haren wassen. Dit kan een erg vervelend gevoel bij u oproepen en u wilt dit graag oplossen. Hoewel er diverse middelen worden aangeprezen tegen haarverlies, kan geen enkel middel nieuwe haren laten terug groeien op plekken waar deze zijn uitgevallen. Enkel een haartransplantatie is hiervoor een blijvende oplossing. Hiermee verhelpt u een dunner wordende of kale plek, met echt haar. Een haartransplantatie is een veilige en beproefde behandeling waarvan u de rest van uw leven plezier heeft.

De ingreep

Bij een haartransplantatie in de buurt van Helmond neemt een medisch team, onder leiding van een plastisch chirurg, gezonde haarzakjes uit de haarkrans en plaatst deze op de voor u gewenste plaats. Op deze manier krijgt u op dunne en kalende plekken uw eigen haar weer terug. Doordat de getransplanteerde haren een andere genetische aanleg hebben dan de haren die zijn uitgevallen, keert uw haargroei weer volledig terug. De haren die uit de haarkrans worden getrokken zijn namelijk immuun voor het DHT hormoon. Dat hormoon veroorzaakt in de meeste gevallen het haarverlies. Na het uitnemen van de donorharen worden er kleine incisies geplaatst in de zone waar de haren moeten worden geplaatst. Dit wordt met uiterst kundige precisie uitgevoerd zodat de getransplanteerde haren de natuurlijke groeirichting krijgen. Nadat de incisies zijn geplaatst worden de transplantaten teruggeplaatst met behulp van een kleine pincet. Een haartransplantatie duurt vele uren en wordt uitgevoerd onder lokale verdoving.

FUE haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven wordt enkel de FUE haartransplantatie uitgevoerd. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit vandaag de dag de beste haartransplantatie techniek is. Het grote voordeel van een FUE haartransplantatie is dat er geen groot litteken achterblijft en dat de wondjes na de ingreep erg snel genezen.

Overweegt u een haartransplantatie in de regio Helmond? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven voor een vrijblijvend consult. U komt dan altijd direct in contact met een specialist die al uw vragen beantwoordt en u van een gedegen advies voorziet.

Bereikbaarheid