Oneffenheden verwijderen met de zapper

Oneffenheden verwijderen met de zapper


Iedereen heeft wel eens oneffenheden. De ene wat kleiner dan de ander. Stoor je je eraan? Laat uw oneffenheden verwijderen bij Kliniek Veldhoven voor een snel en effectief resultaat. Eén van de behandelmethoden hiervoor is de Zapper.

Oneffenheden verwijderen bij Kliniek Veldhoven

De Zapper verwijderd oneffenheden met behulp van stroom. Hierbij wordt de huid verhit op het gebied wat behandeld wordt. Door de hitte verandert de oneffenheid in een korstje zodat er een nieuwe en gezonde huid kan ontwikkelen. Bij de behandeling met de zapper wordt alleen het behandelde gebied blootgesteld aan de warmte, de omliggende huid niet. Doordat de oneffenheden worden verwijderd tot op het huidoppervlak, is er een kleine kans op schade aan de huid zoals littekens.

Welke oneffenheden kan je met de Zapper behandelen?

Met de Zapper kan je verschillende oneffenheden verwijderen. Het verschilt per plekje en de aard van het plekje hoeveel behandelingen je nodig hebt. Hieronder een lijstje met de oneffenheden die behandeld kunnen worden door middel van de zapper:

  • (Steel) wratjes
  • Fibromen
  • Bloedblaasjes
  • Blanke moedervlekken

Na 1 of 2 behandelingen is een goed resultaat vaak al zichtbaar. Tussen iedere behandeling moet minimaal 4 weken tussen zitten voor een optimaal resultaat. De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal te behandelen oneffenheden.

Wat is belangrijk om te weten na de behandeling van oneffenheden verwijderen met de Zapper?

Na de behandeling van oneffenheden met de Zapper is het belangrijk om de huid niet bloot te stellen aan de zon en de zonnebank voor de eerste 2 weken. Hierdoor voorkom je pigmentvlekken. Om de huid tegen de uv-straling van de zon te beschermen kan je gebruik maken van een zonnebrand met een minimale factor van 30 of hoger. Daarnaast is het belangrijk dat je niet aan de korstjes gaat krabben. Korstjes die op je gezicht zitten genezen vaak binnen 7-10 dagen, op je lichaam duurt dit minimaal 14 dagen. Doordat er dus een korstje zit kan de behandelde huid gevoelig aanvoelen.

Advies nodig over de behandeling van oneffenheden verwijderen bij Kliniek Veldhoven?

Laat uw oneffenheden verwijderen bij Kliniek Veldhoven. Wil je samen kijken naar de mogelijkheden om oneffenheden te behandelen? Je bent van harte welkom bij Kliniek Veldhoven voor een consult met onze specialist. Hierin wordt er samen gekeken naar alle mogelijkheden en wat het beste bij jou past.