Haaruitval vrouwen

Wat haaruitval bij vrouwen en mannen ook veroorzaakt: u wilt het graag zo snel mogelijk oplossen! Bij Kliniek Veldhoven bent u dan precies aan het juiste adres. Haaruitval van vrouw en man wordt door ons met de meest moderne technieken behandeld. Het resultaat: een haardos die weer gezien mag worden.

Een geslaagde FUE haartransplantatie

Kliniek Veldhoven biedt voor haaruitval bij vrouwen en mannen innovatieve behandelingen aan. Een blijvend resultaat wordt verkregen als onze specialisten een haartransplantatie bij u uitvoeren. Zij gebruiken hiervoor de FUE-techniek. Bij de FUE haartransplantatie verplaatsen de specialisten de haarzakjes op uw hoofd. Haaruitval bij vrouw en man wordt hierdoor effectief bestreden, want het haar wordt uit de achterzijde van uw hoofd op de kale plekken getransplanteerd.

Rondom deze behandeling van haaruitval bij vrouwen en mannen bieden wij nog meer praktische behandeltechnieken. Zo kunt u aanvullend kiezen voor Micro Hair Pigmentation. Een gespecialiseerde tatoeëerder maakt hierbij met verschillende tinten inkten haarstoppels na op uw hoofdhuid. Een optische methode die de haardos voller laat lijken en eerdere haaruitval bij vrouw en man verder camoufleert.

Een blijvende behandelmethode

Tijdens de FUE haartransplantatie wordt er bij u geen huid weggesneden. De specialist ‘oogst’ de haarzakjes met een holle naald onder plaatselijke verdoving en prepareert de gewonnen haarzakjes. Na deze procedure staat er voor u een uitgebreide lunch klaar. Na de lunch worden de haarimplantaten bij u met uiterste precisie weer getransplanteerd.

Een blijvende methode om haaruitval bij vrouwen en mannen tegen te gaan is de FUE haartransplantatie . Toch is het mogelijk dat u twijfelt of aan het sparen bent voor een FUE haartransplantatie. Kliniek Veldhoven kan u dan helpen met een zeer exclusief product. Als enige kliniek hebben wij de exclusieve rechten om  haarverdikking fibers te mogen aanbieden.  fibers zijn er in 8 verschillende kleuren. Het is een geavanceerd haarverdikkingsmiddel dat uw dunne haar veel voller maakt en haaruitval maskeert.

Is ook voor u het moment aangebroken om uw haaruitval te behandelen of te maskeren? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij bespreken dan met u de mogelijkheden!