Schaamlip correctie - Labia correctie - Kliniek Veldhoven

Schaamlip verkleining

De binnenste schaamlippen zijn bij veel vrouwen groter dan de buitenste schaamlippen. Na een zwangerschap kunnen de binnenste schaamlippen zichtbaar groter worden en steken ze meer uit. Sommige vrouwen vinden juist de buitenste schaamlippen uit verhouding. Tijdens dagelijkse bezigheden zoals fietsen of vrijen ondervinden zij hier last van. Ook kan het overtollige schaamlipweefsel zorgen voor onzekerheid schaamte en belemmeringen tijdens seksuele activiteiten. Na een schaamlip verkleining kunnen deze klachten verleden tijd zijn.

 

 

 

Schaamlipcorrectie

Vele vrouwen zijn u al voor gegaan in het laten verkleinen van de binnenste of buitenste schaamlippen. Zij hebben de stap durven zetten om niet langer met een gevoel van schaamte en lichamelijke klachten rond te lopen. Het ongemak kan relatief eenvoudig met een schaamlip verkleining worden verholpen. Bij deze behandeling wordt het te veel aan huid van één of beide schaamlippen verwijderd. De schaamlippen kunnen niet te veel verkleind worden, omdat de binnenste schaamlippen een beschermende functie hebben voor de vagina. Een schaamlip verkleining kan uitgebreid worden met een clitoriskapcorrectie en/of perineum huidcorrectie.

Tijdens de schaamlipcorrectie verwijdert de plastisch chirurg of de cosmetisch gynaecoloog het schaamlipweefsel en brandt zij de bloedvaten dicht. Daarna hecht de specialist met oplosbare hechtingen de schaamlippen zorgvuldig. Daarnaast is er kans op zwelling en is het gebied gevoelig. Het is belangrijk om het wondgebied de eerste 2-3 dagen om elk uur tenminste 10 minuten te koelen. Het is raadzaam om overdag zoveel mogelijk op een opgerolde handdoek te zitten. Na 6 weken kunt u activiteiten zoals fietsen, paardrijden, sporten en zwaar lichamelijk arbeid hervatten. Het definitieve resultaat is 3-6 maanden na de ingreep zichtbaar.

Waarom een schaamlip verkleining bij Kliniek Veldhoven?

Een schaamlipcorrectie is een veel voorkomende behandeling waar relatief weinig over gesproken wordt. Natuurlijk moet u hiervoor uw gêne overwinnen en is het van belang dat u voor een plastisch chirurg of cosmetisch gynaecoloog kiest waar u zich prettig bij voelt. Bij Kliniek Veldhoven wordt u in een vertrouwelijke omgeving door een vrouwelijk medisch team behandeld. Daarnaast staat Kliniek Veldhoven garant voor een hoge kwaliteit van medische zorg en is het in het bezit van het ZKN keurmerk. Tijdens een consultgesprek worden uw wensen en mogelijkheden besproken. Na dit gesprek krijgt u een duidelijk beeld van wat de labiacorrectie voor u persoonlijk inhoudt.

Zet de eerste stap richting een schaamlip verkleining en neem contact op met Kliniek Veldhoven. Door te bellen naar 040 295 42 43 of vul het contactformulier in. Voor een prijsoverzicht zie kosten schaamlipcorrectie.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Vrouwelijke chirurgisch team
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • Cosmetisch gynaecoloog is lid van NVOG
 • Plastisch chirurg en cosmetisch gynaecoloog gespecialiseerd in schaamlipcorrecties
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk

ZKN

Uw plastisch chirurg

 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Vaginaverstrakking (ook wel vaginavernauwing)
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven
Lange schaamlippen
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven
Schaamlipcorrectie
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven
Grote binnenste schaamlippen
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven
Grote schaamlip
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven
Grote schaamlippen
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven
Schaamlip correctie
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven
Schaam lip
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven